Piushof

De 72 huurwoningen aan het Piushof moeten plaatsmaken voor nieuwbouw. De sterk verouderde woningen staan inmiddels leeg. Samen met de gemeente Peel en Maas en omwonenden is gewerkt aan het maken van plannen voor nieuwbouw. Op dit moment is het plan om er in totaal 64 woningen te gaan bouwen; 46 levensloopbestendige huurwoningen en 16 twee-onder-een kap woningen. Voor deze 16 woningen zijn we nog in gesprek of hier naast een aantal vrije sector huurwoningen ook eventueel koopkavels gaan aanbieden. Wonen Limburg verwacht dat uiterlijk najaar 2019 de bewoners in hun nieuwe woning kunnen gaan wonen. Piushof moet een fijn thuis worden voor iedereen, waar buren een goede buur voor elkaar zijn en waar nodig elkaar helpen. Van een fietsband plakken en een formuliertje invullen tot het organiseren van een buurt BBQ. Of gewoon iets gezelligs ondernemen samen. Voor meer informatie piushof@wonenlimburg.nl.

De 72 huurwoningen aan het Piushof moeten plaatsmaken voor nieuwbouw.
De sterk verouderde woningen staan inmiddels leeg.
Samen met de gemeente Peel en Maas en omwonenden is gewerkt aan het maken van plannen voor nieuwbouw.

Op dit moment is het plan om er in totaal 64 woningen te gaan bouwen; 46 levensloopbestendige huurwoningen en 16 twee-onder-een kap woningen. Voor deze 16 woningen zijn we nog in gesprek of hier naast een aantal vrije sector huurwoningen ook eventueel koopkavels gaan aanbieden.

Wonen Limburg verwacht dat uiterlijk najaar 2019 de bewoners in hun nieuwe woning kunnen gaan wonen.

Piushof moet een fijn thuis worden voor iedereen, waar buren een goede buur voor elkaar zijn en waar nodig elkaar helpen. Van een fietsband plakken en een formuliertje invullen tot het organiseren van een buurt BBQ. Of gewoon iets gezelligs ondernemen samen.
Voor meer informatie piushof@wonenlimburg.nl.